На Кіровоградщині вилучено алкоголю майже на 1 млн грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями, податківці Кіровоградщини зупинили  злочинну діяльність з виробництва фальсифікованого алкоголю відомих марок («Козацька рада», «Цельсій», «Первак», «Хлібний Дар», «Олександрія-Бліг») та інші.

Наприкінці жовтня поточного року, працівниками податкової міліції Кіровоградської області, після тривалого документування міжрегіональної злочинної групи осіб, вдалось отримати ухвалу суду на проведення обшуків приміщень та автотранспорту, які використовувались під час здійснення злочинних дій. Загалом було проведено 16 обшуків.

Злочинні дії  з виробництва та реалізації підроблених алкогольних напоїв здійснювались групою осіб на території Чернігівської та Кіровоградської областей.

Під час зазначених слідчих дій було вилучено 3,4 тис пляшок підроблених горілчаних напоїв, 2,1 тис літрів водно-спиртової суміші, 5,4 тис літрів спирту. Конфісковано також обладнання, яке забезпечувало масове виробництво горілки та «комплектуючі» матеріали: пляшки, кришечки, етикетки, підроблені марки акцизного податку та ін.

Крім того, вилучено грошові кошти: гривні, долари США, євро та російські рублі на загальну суму у гривневому еквіваленті близько 400 тис. гривень.

За результатами проведених обшуків, з незаконного обігу конфісковано товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 951,5 тис грн.

На даний час тривають слідчі дії.  

За матеріалами прес-служби  ГУ ДФС у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар