У Кіровограді стало на два грабіжника менше

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Раніше судимі чоловіки, 30 та 32 років, грабували кіровоградців і відбирали їх особисті речі: телефони, гаманці, документи. Зловмисникам загрожує до шести років ув’язнення.

– До міського відділу міліції надійшов ряд повідомлень від кіровоградців про пограбування, – розповідає начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Ігор Пайлик. – Менш ніж за місяць, жертвами нападників стали щонайменше 5 громадян. Тому розкриття даного правопорушення – одне із першочергових завдань для правоохоронців.

За прикметами вказаними потерпілими, працівники сектору карного розшуку міськвідділу одразу ж почали пошуки осіб, які могли бути причетними до скоєння пограбувань у Кіровограді. В результаті проведення оперативної роботи, розшуковцям вдалося встановити місцезнаходження грабіжників.

Чужі речі зловмисники вже встигли  продати, а отримані кошти витрачали на власні потреби.

Кіровоградців-грабіжників затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Наразі правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до вчинення інших аналогічних кримінальних правопорушень. 

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар