Кандидат «Відродження» заробить на ремонті для військових

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Військова частина А1201 Міністерства оборони України 16 жовтня уклала угоду з ТОВ «Сервіс-Центр-Плюс» про ремонт залізничної колії на суму 436 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель» – пишуть НАШІ ГРОШІ. 

Згідно технічного завдання, до кінця листопада 2015 року фірма має здійснити заміну 445 шпал з дерев’яних на залізобетонні. Згадана залізнична гілка знаходиться на території військово частини біля села Богданівка Знам’янського району Кіровоградської області.

Конкурентами на торгах ТОВ «Сервіс-Центр-Плюс» виступили дніпропетровська ПП «Виробничо-комерційна фірма «Єврометиз», пропозицією якого була 436,28 тис грн., та кременчуцьке ТОВ «Ремонтно-будівельне управління Промбудколія», яке запропонувало виконати роботи за 432,03 тис грн.

Але конкурсна комісія не визнала фірму з найдешевшою пропозицію переможцем торгів. Причини такого рішення не опубліковані. Але в конкурсній документації сказано, що ціна в оцінці пропозиції займає лише 70%. Ще по 10% будуть нараховані бали за умови та порядок розрахунків, строк надання послуг та гарантійні зобов’язання.

Власником та керівником ТОВ «Сервіс-Центр-Плюс» є Шестаков Олександр Іванович, котрий на місцевих виборах балотується до Знам’янської міської ради від партії «Відродження.

В 2008-2011 роках «Сервіс-Центр-Плюс» отримав три замовлення від військових частин А1358 та А4245 на загальну суму 2,03 млн грн. ВДЗ не містить інформації про перемоги фірми в інших державних тендерах.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар