Хто окупував ринок пасажирських перевезень одного з найбільших міст Кіровоградщини?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Ринок пасажирських перевезень міста Знам’янка Кіровоградської області напряму чи опосередковано контролюється місцевим бізнесменом та депутатом міськради Сергієм Постикою.

Про це стало відомо з відповіді виконавчого комітету Знам’янської міської ради на інформаційний запит «Наших грошей».

Сьогодні договори на пасажирські перевезення у місті Знам’янка укладені з трьома фірмами. ПП «Орбіта» що обслуговує 7 міських маршрутів, ФОП Постика Сергій Миколайович – 2 маршрути, а ще 2 маршрути знаходиться у користуванні ФОП Цигульський Михайло Всеволодович.

Власником та керівником ПП «Орбіта» є Постика Сергій Миколайович, котрий також зареєстрований як ФОП.

Постика є депутатом Знам’янської міськради, що обирався до ради по одномандатному виборчому округу від «Партії Регіонів». Він також входить до Регіональної ради підприємців Кіровоградської ОДА. Зараз балотується в Знам’янську міськраду від «Відродження».

В державному реєстрі ФОП Цигульський Михайло Всеволодович та ФОП Постика Сергій Миколайович вказали один контактний номер телефону – 095-133-50-50.

Знам’янка – місто обласного значення Кіровоградської області з населенням близько 24 тисяч осіб. Місто розташоване на перехресті залізничних магістралей країни, тому є відомою залізничною станцією.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар