Начальник УМВС Кіровоградщини попередив про наслідки нечесних виборів

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

25 жовтня 2015 року в Україні відбудуться вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних і міських голів.

З цієї нагоди, начальник УМВС України в Кіровоградській області, Сергій Кондрашенко, наголошує, що це важливий крок, від якого залежить майбутнє нашої країни, а отже цей процес на Кіровоградщині повинен пройти чесно, прозоро та демократично.

Задля недопущення будь-яких протиправних проявів у період виборчої кампанії та безпосередньо у день голосування, в УМВС України в Кіровоградській області розгорнуто діяльність оперативних штабів.

«Ми звертаємося до усіх мешканців області з проханням ставитися один до одного з повагою та розумінням. Так само раджу утриматися від будь-яких провокацій і представникам політичних сил, – зазначає начальник УМВС області. – Нагадаю, що за порушення виборчого законодавства передбачено як адміністративну, так і кримінальну відповідальність».

Особовий склад підрозділів переведено на посилений варіант несення служби. Створено мобільні резервні групи з числа працівників спеціальних оперативних служб, якими забезпечуватиметься реагування на усі без виключення можливі факти порушень законодавства.

«Ми всі разом повинні подбати про те, аби вибори на Кіровоградщині пройшли спокійно і чесно, бо нам усім належить будувати майбутнє та піклуватися про порядок у своєму рідному краю». – підсумовує Сергій Кондрашенко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар