Військовий комісар вітає з Днем захисника України

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Дорогі кіровградці, українці! Сьогодні, у день Покрови Пресвятої Богородиці, захисниці українського козацтва, ми вперше відзначаємо нове державне свято – День захисника України! Це свято, започатковане у нелегкі для України часи, покликане вшанувати мужність та героїзм справжніх патріотів, захисників незалежності та суверенітету нашої держави. Завдяки Вашій мужності й відданості країні й українському народові ми спільними зусиллями відстоюємо у боротьбі за національну незалежність.

Прийміть щирі вітання зі святом, що уособило доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі, – Днем захисника України.

Шановні кіровоградці, всі ті, хто доклав та докладає своїх зусиль до захисту нашої держави! Щиро, від усього серця вітаю Вас зі святом – Днем захисника України. Святий обов’язок захищати свою Батьківщину та боронити правду своєю силою та волею. Сьогодні у кожному домі віддають данину шани й поваги, тим, хто в лиху годину мужньо боронив українську землю. Перед Вами схиляємося та вчимося у Вас любити Батьківщину! Щастя, Вам, дорогі захисники, доброго здоров’я та довгих років мирного життя у люблячих родинах!

      З повагою, військовий  комісар  Кіровоградського   обласного   військового комісаріату, полковник Ярослав Кучер.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар