Олександрійські волонтери і воїни АТО разом укріпили блокпост на передовій (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Волонтери громадського формування «Славутич» доправили допомогу бійцям Донецького прикордонного загону, який дислокується в околицях Маріуполя. Активісти  вирушили на передову не лише щоб доставити продукти харчування та речі, а ще й для того щоб допомогти в утепленні блокпостів.

Про ситуацію на передовій олександрійські волонтери знають не по чутках, а від земляка-військовослужбовця Володимира Івановича Конюшенка, який проходить службу в Донецькому прикордонному загоні.

Доправили волонтери шурупи, цвяхи, провід, скоч, вилки та розетки, ізоляційну стрічку, піну монтажну – 10 шт., плівка – 100 м² скоби, мішки – 100 шт., буржуйку, 2 туристичних матраци, продукти харчування та питну воду. Все вище зазначене було доставлено в Березове на один з передових блокпост постів. Цей блокпост є першим пунктом оборони українських військ. Саме там волонтери зустріли побратима  Конюшенка Володимира  та почали роботи  з утеплення та гідроізоляції блокпоста та дотів.

– По приїзду на блокпост ми виконали роботи по утепленню та гідроізоляції блокпоста та дотів, але ще залишається необхідність в продовженні аналогічних робіт, але тепер вже з бліндажами, також для бійців треба буде встановити буржуйку.  – розповів про ситуацію волонтер ГФ «Славутич» Олександр Воропаєв.

Нагадаємо, що відповідно до Указу Президента України «Питання шефства над Збройними Силами України», розпорядження голови Кіровоградської ОДА та листа начальника Донецького прикордонного загону, виконавчий комітет Олександрійської міської ради вирішив встановити шефство над Донецьким прикордонним загоном.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар