У Бобринці пересіли з диванів на велосипеди (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Бобринці прихильники велосипедного дозвілля віком від 3 до 103 років прийшли у суботу на місцевий стадіон, щоб взяти участь у велопараді. Бобринчани підтримали заклик землячки, депутата обласної ради Людмили Салоїд відвоювати у підступних дивана, телевізора і холодильника щасливі години фізичної активності на свіжому повітрі. 

Поки старші учасники спортивного свята показували усім мешканцям міста приклад здорового способу життя, школярі і найменша дітвора брали участь у веселих конкурсах і спортивних розвагах. «Такий захід у Бобринці відбувається вперше, дуже сподобалася атмосфера спортивного свята, дякуємо організаторам», – сказала школярка, учасниця велопробігу Руслана.

Після спортивної частини всі учасники ласували смачною гарячою польовою кашею і чаєм.  «Дуже приємно, що люди відгукнулися і вийшли зі своїми “залізними конями” на велопарад, – відзначила Людмила Салоїд, – Це свідчить про те, що бобринчани- активні громадяни, яким до снаги взятися за справу будь – якої складності, прийняти виклик і перемогти. Я пишаюся своїми земляками!».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар