Чим радуватиме кіровоградців бібліотека ім. Д. Чижевського (АНОНС)

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на заходи, які відбудуться наступного тижня (27-29 грудня).

З 29 грудня у бібліотеці працюють книжкові виставки «У затишку родинного коминка», «Біла казка дитинства», «Новорічна феєрія», сучасні ідеї книг та журналів з яких допоможуть вам прикрасити власну оселю, приготувати новорічну вечерю і підготувати сценарій розваг. А також створити святковий образ – манікюр, зачіску і підібрати вбрання. Крім того, наближається час новорічних канікул, батьки можуть привести дітей на майстер-класи і взяти участь в заходах.

29 грудня о 17.00 запрошуємо на засідання клубу з вивчення розмовної англійської мови, що проходять у відділі документів іноземними мовами обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського. Для тих, хто самостійно вивчає іноземну мову – пропонуємо платформу дистанційного навчання «Інтерактивний курс англійської мови для дорослих “English-123 в бібліотеці». Звертайтеся до працівників Інтернет-центру.

30 грудня о 10.00 відбудеться презентація виставки «Єлисавет – Форте». Запрошуються усі бажаючі.

30 грудня о 15.00 відбудеться майстер-клас з навчання кіровоградок плетінню шкарпеток у рамках благочинної бібліотечної акції «Подаруй тепло захиснику Батьківщини: в’яжемо шкарпетки разом». Запрошуємо до відділу документів з економічних, технічних і природничих наук (ІІ поверх).

Відділ документів з економічних, технічних та природничих наук запрошує на перегляд фотовиставки Глєба Цуканова «Дорожні замальовки» із серії “Відкриваючи Україну».

Відділ мистецтв запрошує на перегляд фотовиставки Юрія та Лариси Лебедєвих «Ілюстрації до ненаписаних оповідань». Мистецький проект: приходьте, дивіться, пишіть оповідання!

Світлини виставки стануть вашим натхненням для оповіді або вірша. Станьте співавтором, запропонуйте цікаву назву для фотографії. Оригінальні назви вітаються.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар