Кіровоградщина готова приймати переселенців із Херсонщини

Сьогодні, 6 червня, оперативне командування “Південь” повідомило, що російські  війська підірвали Каховську ГЕС. Внаслідок чого понад 15 тисяч осіб мирного населення опинилися у критичній зоні. Наразі проводиться евакуація. Очільник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович знаходиться на прямому контакті з керівником  Херсонської ОВА та готовий надати всю необхідну допомогу.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кіровоградську ОВА.

Наразі п`ять тисяч місць зарезервовано для переселенців з Херсонщини в західних регіонах Кіровоградської області. На місце події вже виїхали кіровоградські рятувальники.

Представники ОВА повідомляють, що як тільки з`явиться більш детальна інформація та конкретні цифри, їх відразу оприлюднять. Додають, що для Кіровоградщини ситуація на Каховській ГЕС не створює загрози.

Водночас ОКВП «ДНІПРО-КІРОВОГРАД» повідомляє, що ситуація із підривом дамби Каховської ГЕС не вплине на водопостачання абонентів підприємства.

Як повідомив виконуючий обов’язки генерального директора ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Микола Романюк, усі гідротехнічні споруди підприємства працюють у штатному режимі. Світловодськ, Олександрія, Знам’янка та Кропивницький стабільно без перебоїв отримують воду.

Нагадаємо, росіяни підірвали Каховську ГЕС. Понад 15 тисяч людей у критичній зоні

Читайте також:  повітряні сили ЗСУ: Аеродром під Кропивницьким атакували дві російські ракети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар