Хіти від Apple: за якими моделями тягнуться користувачі

Без чого ми не можемо уявити свій день? Звісно, без сучасних гаджетів. Особливий ажіотаж останнім часом спостерігається навколо продукції від Apple, яка в людей з усього світу асоціюється з новаціями, надійністю і безпекою.

Хіти продажів

Серед лідерів продажів – планшет ipad 10. Ця модель побачила світ ще 2022 року і з того часу її рейтинги лише ростуть.

У порівнянні з попередньою серією, ipad 10 має ряд суттєвих оновлень, зокрема вони торкнулися:

  • Камери,
  • Екрана,
  • Процесора,
  • Звукової системи,
  • Зарядної системи,
  • Дизайну.

ipad-10

Чим приваблює ipad 10

Команда розробників Apple створила дійсно гідний уваги пристрій, який здатен задовольнити різних користувачів (від студентів до професіоналів будь-якої сфери) завдяки своїм принциповим вдосконаленням.

Збільшено розміри екрана. Тепер це 10,9-дюймовий дисплей Liquid Retina з кращою роздільною здатністю (2360 x 1640 пікселів), яскравістю в 500 ніт і технологією деталізації зображень True Tone.

Оновлений фірмовий процесор A14 Bionic. Він збільшив продуктивність пристрою в середньому на 20%, покращив графічні дані і можливості мережі. Ідеться про швидке підключення до Wi-Fi і перемикання між мережами, якісну передачу даних і можливість підключення до 5G.

Вдосконалено камери з 8 до 12 Мп. Тепер можна робити якісні знімки, не гірше ніж на простенькому фотоапараті, з легкістю знімати 4К-відео і селфі завдяки новому розміщенню камери FaceTime.

ipad-10

На що варто звернути увагу

Окрім охарактеризованих оновлень, фахівці рекомендують звернути увагу і на дрібніші, але не менш важливі зміни, якими розробники збагатили ipad 10. Зокрема це:

  • Оновлений порт для швидкої зарядки USB-C,
  • Наявність двох динаміків і потужного мікрофона,
  • Сумісність з Apple Pencil,
  • Підтримка клавіатури Magic Keyboard Folio,
  • Новий дизайн із яскравою палітрою кольорів.

Ще один лідер від Apple

Серед ТОП-продукції компанії Apple в Україні ще одну лідируючу позицію займає улюбленець користувачів айфон 14 про макс 1 тб, що поєднує сучасну технології, ексклюзивний дизайн і високу автономність.

14-1

Чим вирізняється айфон 14

Розробники цієї моделі доклали чимало зусиль, щоб здивувати навіть найвибагливіших користувачів, які рівнозначно оцінюють як обкладинку, так і начинку.

Серед «поверхневих» змін, які одразу кидаються в око, помічаємо такі:

  • Функція Dynamic Island, що містить датчики Face ID і відображає оповіщення та додаткову корисну інформацію.
  • Автономність роботи на повному заряді батареї сягає 25 годин.
  • Дизайн зберігає свою індустріальність, підкреслюючи її плавними вигинами навколо основних камер.
  • Зовнішня цілісність корпусу формується завдяки відсутність слота для SIM-карти в американських моделях.
  • Розширення кольорової гами корпусу айфона: темно-фіолетовий, сріблястий, золотий і космічний чорний.

Суттєві оновлення моделі

Якщо ж копнути глибше, ніж візуальна оцінка гаджета, то бачимо, що розробники покращили айфон 14 про макс 1 тб, добре прокачавши його основу – процесор, камери і дисплей.

6-ядерний процесор 14-го айфону базується на вже відомому нам чіпі A16 Bioni, який робить роботу системи на 40% швидшою. Принаймні, так стверджують розробники.

Також максимальній продуктивності пристрою сприяє прискорений 5-ядерний графічний процесор, який має збільшену пропускну здатність пам’яті.

Дисплей iPhone 14 Pro Max, як завжди, відмінні і за своєю функціональністю, і за візуальною складовою. Це 6.7-дюймовий Always-On («завжди увімкнений») Super Retina XDR дисплей з максимальною яскравістю на вулиці 2000 ніт. Оснащений технологією ProMotion, він вирізняється динамічним оновленням в спектрі від 1 до 120 Гц.

14

Окрема увага до камер

Нова 48-мегапіксельна камера і чотирипіксельний датчик покращують деталізацію зображення та яскравість.

Наявність 2x та 3x-разових телеоб’єктивів і можливість перемикатися між ними дозволяють наближатися до об’єкта, масштабувати зйомку і отримувати відмінні результати навіть при слабкому освітленні.

Збільшено діафрагму фронтальної камери TrueDepth на передній панелі, що покращує загальну якість зображення. Також вона має автофокус на декількох об’єктах для групових знімків і кінематографічним режимом до 4K HDR при 30 кадрах в секунду.


Як бачимо, Apple вміє дивувати, а користувачі – цінувати. Завдяки вдалому поєднанню сучасного оснащення та доступної ціни такі гаджети лідирують у ТОПах продаж.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар