З обласного бюджету на охорону природи додатково виділили мільйони гривень

© er-tec.com.ua

23 мільйони 432 тисячі гривень передбачили додатково на природоохоронні заходи на території Кіровоградської області.

Про це з посиланням на облраду повідомляє Перша електронна газета.

Зміни до бюджету, відповідно до проєкту розпорядження начальника ОВА, підтримали депутати обласної ради.

«Кошти залучили з вільного залишку, який утворився на початок 2023 року, до обласного фонду охорони навколишнього природного середовища. Один з важливих проєктів – це реконструкція напірного колектора в Кропивницькому, на який передбачили 20 мільйонів гривень. Також додатково профінансували реконструкцію частини каналізаційних мереж обласної психлікарні і розробку регіонального плану управління відходами в області», – пояснив голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та інвестицій Сергій Коваленко.

Також за рахунок планових надходжень в бюджеті передбачили 6 мільйонів 425 тисяч гривень на будівництво каналізаційної насосної станції у Новгородці, розроблення технічної документації із землеустрою територій природно-заповідного фонду області, розробку плану управління відходами, проведення наукових досліджень природних територій та утилізацію і захоронення побутових ламп розжарювання отриманих «Укрпоштою».

Нагадаємо,, депутати підтримали приєднання Олександрійського наркологічного диспансеру до Олександрійської психіатричної лікарні.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар