Підлітків з Кіровоградщини запрошують на проект Aspen Teens: Fight for UA Dream

© Klitschko Foundation

Klitschko Foundation запрошує підлітків, які мають власне бачення майбутнього України, долучитися до проекту Aspen Teens: Fight for UA Dream.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією фундації.

Ідеться про дводенні філософські семінари для підлітків 14-17 років, де вони аналізуватимуть тексти відомих мислителів, а разом з тим висловлюватимуть власні думки щодо майбутнього України.

Що буде після перемоги? Якою буде наша держава через 10 років? Майбутнє України — основне питання сьогодення. Воно турбує усіх, а особливо молодь. Прогресивні думки молодих людей — це те, чого зараз потребує країна.

Саме тому заохочення молоді до глибокого осмислення світу допоможе їм відчути силу та енергію творити зміни самостійно. Для цього потрібен безпечний простір, де б підлітки знаходили однодумців, не боялися висловлювати свої думки і мислити нестандартно.

Саме тому Klitschko Foundation у партнерстві з The Aspen Institute Kyiv запускають другу серію філософських семінарів: спільноти, де підлітки дискутуватимуть і зможуть вчитися один в одного.

Cерія діалогів відбуватиметься з 5 травня до 3 червня 2023 року в онлайн-форматі.

В кінці проєкту для учасників семінарів буде проведено Reunion — спільна зустріч у безпечному місці. Вона пройде в липні, але точна дата буде повідомлена згодом.

Реєстрація триває до 5-го травня. Деталі та аплікаційна форма за посиланням.

Після реєстрації прийде лист з відповіддю, а потім учасники дізнаються свою групу та точну дату проведення семінару.

Нагадаємо, школяр з Кіровоградщини модернізує зброю для ЗСУ.

Читайте також: Школярів Кіровоградщини запрошують до Всеукраїнського проєкту «Мішечок»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар