У Кропивницькому вшанували пам’ять загиблих Героїв російсько-української війни (ФОТО)

Сьогодні, 24 лютого, у Кропивницькому вшанували пам’ять воїнів, які загинули за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кропивницьку міську раду.

“Тут, біля свіжих могил, майоріння полотнищ українських прапорів на вітрі не дають відчути спокій і умиротворення, а навпаки загострюють розуміння року, який ми прожили. Цей рік був найважчим за всі дев’ять років війни з росією. Рік, що поділив відлік часу на до і після. Рік, який змінив нас, українців, і весь світ. Рік, який приніс у кожну українську родину сльози і горе, але який зробив нас сильнішими, стійкішими і незламними. Рік, який навчив нас цінувати свободу. І за це ми платимо найвищу ціну – життя кращих синів і доньок.  Рік болю і невизначеності завершився, настає рік відплати! Разом ми сильні! Україна переможе!”,- підсумували події минулого року представники міськради.

Лампадки на могили захисників на Алеях Почесних воїнських поховань Рівнянського та Далекосхідного кладовища поставили начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович, заступник міського голови Олександр Мосін, секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка, депутати міської ради, представники Нацполіції і Нацгвардії, громадських організацій.

image

3

9

23

27

Нагадаємо, у Кропивницькому вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні (ФОТОФАКТ)

Читайте також: у Кропивницькому встановили пам’ятний знак на честь загиблих Героїв (ФОТО)

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар