Вчора надзвичайники Кіровоградщини загасили шість пожеж (ФОТО)

ДСНС у Кіровоградській області

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили шість пожеж різного характеру.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на ДСНС у Кіровоградській області.

Відтак, 29 січня о 7:36 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у п’ятиповерхівці на вул. Василя Нікітіна. На час прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіли 9 м2 домашніх речей у квартирі на першому поверсі. О 8:06 займання загасили.

image

О 9:05 стало відомо про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Зеленій в смт Власівка на території Світловодської територіальної громади Олександрійського району. Там загорілися  40 м2 покрівлі господарської споруди, яке загасили о 10:05.

67

О 19:58 пожежа сталася на вул. Садова в с. Березівка на території Приютівської територіальної громади Олександрійського району. Там зайнялися  1 тонни сіна на території приватного домоволодіння. Вогонь приборкали о 21:16.

670

Крім того, впродовж доби пожежно-рятувальні підрозділи тричі залучались до гасіння пожеж на відкритій території. На вул. Виниченка в смт Олександрівка Кропивницького району горіло 400 м2 сухої трави. На вул. Степана Чобану у Кропивницькому вогнем охопило територію площею 250 м2 та у с. Миколаївка Новомиргородської громади Новоукраїнського району займання сталося на території площею 0,7 га.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає.

Причини пожеж встановлюються.

56

445

Нагадаємо, у центрі Кропивницького горів паб “Дудляр” (ФОТО)

Читайте також:  під час пожежі у Світловодську знайшли тіло 51-річного чоловіка

Поширити:

Залишити коментар:

коментар