У Кропивницький з благодійним концертом завітає Dorofeeva

У середу, вісімнадцятого лютого,  на сцені Кропивницької філармонії виступить українська співачка, авторка-виконавиця пісень Надія Дорофєєва.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням  на сайт Concert.ua.

“Повномасштабна війна поділила життя кожного на «до» та «після» і змусила шукати нові мрії, нові цілі, нові сенси. Адже саме вони нас тримають, надихають і надають сили йти вперед – до перемоги. Я відшукала свої й втілила їх у піснях нового альбому”, – розповіла співачка.

18 лютого у Кропивницькому пройде благодійний концерт, метою якого є збір коштів на відбудову житла, зруйнованого ворогом.

“На концерті у Кропивницькій філармонії я заспіваю пісні зі свого нового альбому: «Різнокольорова», «Думи», «Крапають», «У твоїй душі» і хіти, які ви давно любите”,- сказала Надія Дорофєєва.

Співачка додала, що вперше це буде не яскраве гучне шоу, а дуже особлива атмосферна подія.

“Подаруйте настрій собі – і допоможіть українським родинам, що постраждали внаслідок війни”,- закликають організатори події.

З самого початку війни DOROFEEVA веде активну соціальну діяльність: виступає з благодійними концертами у багатьох країнах Європи, долучається до соціальних ініціатив і створює благодійні проєкти, підтримує українських біженців по всьому світу, популяризує українську культуру та привертає увагу до важливості збереження української культурної спадщини.

Ціни на квиток від 450 до 990 гривень. Замовити їх можна за посиланням.

Нагадаємо, до проекту допомоги дітям Bee Ukranian долучилася Служба зайнятості

Читайте також: Save Ukraine збирає гроші для дітей, які осиротіли через війну

Поширити:

Залишити коментар:

коментар