Активна молодь з Кіровоградщини може отримати 75 тис. на реалізацію своїх проектів

© pixabay.com
Молодь з Кіровоградської області може долучитися до вирішення гуманітарних проблем громад завдяки участі у програмі UPSHIFT від ЮНІСЕФ.


Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Слов’янського культурного центру “Задзеркалля”.

Програма надає підліткам та молоді можливість створити власні інноваційні проекти та отримати фінансування на їхнє впровадження на суму до 75 тис. гривень.

Проект має гуманітарне спрямування і запрошує проаналізувати, які нагальні проблеми з’явилися в громадах після початку війни та як їх можна вирішувати. Це можуть бути проблеми як безпосередньо молоді, так й інших уразливих груп населення, які потребують гуманітарної допомоги та яким можуть допомагати молоді люди або громада разом.

Участь в програмі можуть взяти команди з Кіровоградської області з 3-5 учасників віком від 14 до 24 років.

Більше інформації та форму для реєстрації можна знайти за посиланням.
Подавати заявки можна до 2 лютого 2023 року.
Довідково.

Програма UPSHIFT - це креативний простір, де підлітки та молодь можуть проявляти себе, пропонувати інноваційні підходи до вирішення проблем та тестувати їхню ефективність. Для участі у програмі не потрібно мати вже готове рішення - командам достатньо визначити, яка проблема є нагальною для їхньої громади, а під час тренінгів вони зможуть експериментувати та шукати шляхи вирішення цієї проблеми.

Учасники UPSHIFT отримують сучасні навички 21 століття, які вони можуть використовувати й надалі у своєму професійному житті.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар