Яка допомога входить у послугу під час купівлі авто

Якщо ви вирішили купити автомобіль і при цьому шукайте не дорогий варіант, вам слід звернутися до експертів. Дана послуга називається автопідбір, фахівець підбере вам машину, спираючись на ваші уподобання, фінансові можливості. Їхня мета знайти найкращий варіант для вас, вони перевірять авто на справність і зовнішні вади. Послуги автопідбору надають безліч компаній і сайтів. У нашій компанії працюють одні з найкращих автоекспортерів з ідеальною репутацією. Ми відповідально підходимо до роботи з клієнтом і працюємо за перевіреною базою даних авто.

У нашій компанії допомога при купівлі автомобіля полягає в правильному підборі транспортного засобу для замовника. Ми пропонуємо замовникам:

  1. Пошук варіантів. Ми враховуємо всі смаки і бажання клієнта від кольору до марки автомобіля. Допомагаємо доповнити образ машини, наприклад, який хоче клієнт салон, якого року машину, як двигун і т.д.
  2. Автопідбір у нашій країні супроводжується різними ризиками вибору автомобіля. Проблема може полягати в несправності авто, прихованими його дефектами. Ще часта проблема виникає з документами, щось не так оформлено або чогось не вистачає.

Експерт повинен повністю перевірити автомобіль на наявність усіх документів та їхню оригінальність, це допоможе уникнути справи з шахраями.

  1. Перевірка авто та його наступний перегляд. При виборі авто фахівець в першу чергу приїжджає на огляд даного варіанту. Він перевіряє весь кузов на дефекти, чи немає іржі в кузові, чи рівномірне фарбування авто. Також він перевіряє всі важливі механізми машини, перевіряє двигун, коробку передач. Робиться перевірка всіх електроприладів, перевіряє на комп’ютері машину на помилки. За бажанням замовника, можна відвести машину на додатковий огляд в автосервіс, це будуть, звичайно ж, додаткові витрати.
  2. Торг із продавцем. Після перевірки фахівець розуміє реальну вартість авто. Він може допомогти вписатися у ваш бюджет, провести торг з продавцем, вказавши на деякі його вади.
  3. Також ми займемося оформленням всіх потрібних паперів, переоформленням авто. Вам не потрібно буде витрачати на це час, експерт зробить все за кілька годин.

Автопідбір – це сучасна і найкраща послуга підбору авто. Ви отримаєте авто, яке хотіли, яке повністю відповідає вашим побажанням. Наша компанія Мотор Скаут в короткі терміни зможе вибрати вам автомобіль, ми враховуємо всі ваші запити.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар