У Кропивницькому відкрили три додаткові Пункти незламності (АДРЕСИ)

У Кропивницькому розширюється мережа Пунктів незламності. Тепер в обласному центрі готові відчинити свої двері для містян після тривалого відключення обласного центру від енергопостачання 16 місць обігріву.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кропивницьку міську раду.

Відтак, додатково відкрили ще три Пункти незламності за адресами:

– Комунальний заклад «Навчально-виховне об’єднання І-ІІІ ступенів «Мрія» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» (Євгена Тельнова, 45);
– Комунальний заклад «Великобалківська гімназія Кропивницької міської ради» (Новгородська, 41);
– Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 42 «Ювілейний» комбінованого типу (Олени Теліги, 77).

“Вони обладнані у повній відповідності до визначених умов функціонування Пунктів незламності. Триває оснащення усім необхідним для функціонування пунктів обігріву ще чотирьох закладів освіти та трьох соціальних закладів”,- відзначив заступник міського голови Олександр Мосін.

Секретар міської ради Олег Колюка додав, що всі Пункти незламності у Кропивницькому будуть готові прийняти містян, у разі необхідності, у новорічну ніч та під час всіх зимових свят.

“Прошу відповідальних осіб в усіх міських пунктах обігріву забезпечити на цей період цілодобове чергування та готовність за сигналом відчинити двері Пунктів незламності”, – наголосив Олег Колюка.

Нагадаємо, як у Кропивницькому працюють Пункти незламності (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Читайте також: поліцейські розгорнули у Кропивницькому мобільні пункти обігріву і підтримки

Поширити:

Залишити коментар:

коментар