Резиденцію Святого Миколая відкриють в Олександрії

© krasna.com.ua

Цього року в Олександрії новорічної ялинки на площі Соборній не буде, але працюватиме резиденція Святого Миколая в Театральному сквері.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією інформацією голови Олександрійської міськради Сергія Кузьменка.

“Ми багато радилися з цього питання. Хтось скаже, що свято – не на часі, втім переконаний, що ми не можемо залишити дітей без новорічного дива! У них і так війна краде спокійне дитинство, нормальне навчання в школах і спілкування з друзями.

Наші дітки цілий рік старалися, писали листи Миколаю і чекають своїх подарунків. Для них у дворі театру прикрасимо справжню живу ялинку, готуємо вистави і солодощі. Це буде атмосферне місце для затишного і теплого свята.

Гучних розваг цьогоріч не буде, але ми не маємо забувати про наші символи. Як писанка – на Великдень, так «Щедрик» Леонтовича – на новий рік. Він має звучати. Це наша культура” – зазначив Кузьменко.

Він підкреслив, що жодної копійки з міського бюджету на новорічні свята виділено не буде і подякував місцевим підприємцям, які відгукнулися на звернення і готові допомогти із організацією свята та придбати подарунки для малечі.

Нагадаємо, кропивничанин створив петицію за встановлення ялинки у центрі міста.

Читайте також: У Созонівці збирають новорічні подарунки для діток переселенців

Поширити:

Залишити коментар:

коментар