Чорна п’ятниця в інтернеті: як заощадити та що купити

З 18 листопада в Україні розпочинається Чорна п’ятниця. Це не тільки чудовий шанс купити круті речі за знижками, але й спокуса витратити багато фінансів. Під час грандіозного розпродажу популярний онлайн-шопінг, адже не потрібно стояти у черзі. Розглянемо, як заощадити при покупках в інтернет-магазинах і що можна купити.

Планування: правильний підхід до шопінгу

Варто заздалегідь скласти детальний перелік необхідних речей. Якщо плануєте купувати техніку, краще розписати характеристики та параметри, які вона повинна мати. Це допоможе звузити коло пошуку моделей, буде простіше вибрати пристрої.

Якщо у списку є речі з різних категорій, наприклад, телевізор, пальто та ліжко, — пошукайте торгові майданчики, на яких всі  вони продаються. Не доведеться витрачати час на пошук позицій на кількох сайтах. Враховуйте, що в період 18–28 листопада Чорна П’ятниця 2022 кількість товарів може бути обмежена. Охочих купити за знижками багато, покваптесь, щоб придбати за найвигіднішим прайсом.

Маркетингові хитрощі: як не переплачувати

Деякі магазини створюють видимість «божевільних знижок». Щоб не потрапити, дотримуйтесь таких рекомендацій:

  1. Моніторинг цін. Перегляньте вартість товарів, що цікавлять, за кілька днів до початку розпродажу. У Чорну п’ятницю деякі ТЦ спеціально ставлять завищені цінники, а поряд акційні.
  2. Жодних відхилень від списку. У магазинах пропонують подарунки при покупці на певну суму. Якщо «презент» не входить до списку, а прайс, на який потрібно придбати, виходить за рамки — не варто вестися на «акцію».
  3. Перевірка магазину. Перед Чорною п’ятницею в мережі з’являється багато фейків. Новостворені торгові майданчики можуть бути інструментом шахраїв. Замовляйте товари у перевірених магазинах.

Подумайте про доставку: якщо замовляти в США, країнах Європи, перевезення вийде недешевим. Варто пошукати альтернативу в Україні, наприклад, в Алло. Не забудьте порівняти пропозиції різних точок, розмір знижки залежить від магазину.

Що можна вигідно купити

Популярні категорії товарів у Чорну п’ятницю — ноутбуки, телевізори, смартфони. Якщо напередодні вийшли нові моделі, то на попередні знижка може зашкалювати. Можна приглянути техніку світових брендів, наприклад Apple, Samsung, Lenovo.

У бутіках можна вигідно придбати брендовий одяг із колекцій минулого сезону. Це шанс модно підготуватись до зими. Пригляньте теплі куртки, пальта, взуття на холодний сезон.

Дрібна та велика побутова техніка коштує набагато менше, ніж у звичайні дні. Легко купити за зниженим прайсом холодильники, пральні машини, праски та іншу електроніку. Головне — визначитися з необхідними позиціями та переглянути кілька пропозицій. Якщо правильно підготуватися до Чорної п’ятниці, можна оновити техніку в будинку гардероб за максимально вигідними цінами!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар