Кропивницький провів в останню путь Героїв, які загинули на війні

Сьогодні, 3 листопада, на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища кропивничани віддали останню земну шану землякам: солдату Сергію Капінусу та старшому солдату Олександру Цаприці  – Героям, які стали до лав Небесного воїнства.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Кіровоградської ОДА.

“Був світлим, добрим, людиною, на чию підтримку завжди можна розраховувати. Він, коли телефонував нам з війни, завжди казав, аби ми берегли себе. На все дивився з оптимізмом. Навіть тоді, коли було важко по справжньому і довелося відновлюватися після поранення. Але він зумів і повернувся в стрій”,- розповідає про Сергія Капінуса його колега Ірина Скрипник.

46-річний кулеметник Сергій Капінус загинув 27 жовтня в районі селища Невельське Донецької області під час виконання бойового завдання.

Старший стрілець, 28-річний Олександр Цаприка помер 28 жовтня у шпиталі.Тяжкі поранення він отримав в бою під Дудчанами на Херсонщині.

“Доброзичлива, відкрита до людей, золота дитина. Він жив біля мене, підтримував на старості. Працював зварювальником. У 2015-2016 роках був в АТО, тому з перших днів війни знав, що буде на передовій і готувався до цього”,-  не стримуючи сліз розповідає бабуся Героя Катерина Чирва.

Панахиду за загиблими відслужив єпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.

 “Нам складно зрозуміти, звідки ця жорстокість, злоба та ненависть, які зараз спрямовують проти нас росіян. Бо як люди, котрі хочуть жити в мирі і злагоді, ми не осягнемо причин, які спонукають той дивний народ іти сюди, гинути самим і вбивати та калічити українців. Ніби росіянами керує якесь могутнє зло.Бог довго терпить, але є праведним суддею, який суворо карає. Ми ще будемо свідками того, як зло, що опанувало російським народом, приведе до його згуби і знищення. Сьогодні ж ми дякуємо нашим Воїнам, які стоять на сторожі майбутнього цілого світу”,- звернувся він дорідних, друзів та бойових побратимів загиблих.

image

4

9

67

70

89

Нагадаємо, у Кропивницькому провели в останню путь трьох загиблих Героїв

Читайте також: Кропивницький провів у останню путь двох загиблих воїнів (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар