Бойлери Zanussi – комфорт у кожний дім

Бойлери Zanussi популярні у користувачів із проблемою гарячого водопостачання. Цей італійський бренд представляє широкий вибір приладів, серед яких кожен покупець знайде відповідний варіант. Водонагрівачі Зануссі відрізняються високою якістю, функціональністю та доступною ціною.

1

Особливості моделей Zanussi

Бренд випускає бойлери високої якості, що абсолютно безпечні в експлуатації. За нагрівання рідини відповідає встановлений усередині баку ТЕН. Він перетворює електричну енергію на теплову. Водонагрівачі Zanussi представлені з ТЕНами таких типів:

  • мокрий;
  • сухий.

У бойлері з мокрим ТЕНом робоча спіраль розташована у ємності з водою. Такі пристрої відрізняються бюджетною ціною та швидким підвищенням температури рідини. Однак нагрівальний елемент може бути схильний до накипу.

У моделей із сухим ТЕНом немає безпосереднього контакту з водою. Нагрівальний елемент приховує герметична колба. ТЕН не піддається постійному впливу води. З цієї причини в ньому відсутні вапняні відкладення та накип.

При виборі конкретної моделі Зануссі варто розібратися у її характеристиках. Важливо враховувати, що на бойлери ціна встановлюється залежно від багатьох чинників. Варто брати до уваги споживану потужність, максимальну температуру нагрівання води, а також допустимий тиск у баку.

Керування пристроєм може бути механічним чи електронним. У першому випадку необхідні параметри температури потрібно встановлювати вручну. Електронний варіант відображає реальну температуру води у баку та дає можливість плавно керувати нагріванням.

2

Плануючи придбання бойлера Зануссі, варто заздалегідь визначитися із ємністю накопичувального бака. Необхідно брати до уваги норму щоденної витрати води, а також інтенсивність використання бойлера. Для задоволення потреб середньої родини підходить модель з об’ємом бака від 80 до 100 літрів.

Додаткові функції бойлерів Zanussi

Виробник передбачає у моделях водонагрівачів різні опції. Вони націлені на продовження терміну роботи приладу, безпеку його використання та комфортну експлуатацію. Серед додаткових функцій водонагрівачів Zanussi можна відзначити:

  • термообмежувач – береже бойлер від сильного перегріву;
  • захист від запуску без води – не дає пристрою вмикатись при порожньому баку;
  • захист від замерзання – конструкція самостійно прогріває рідину під час її охолодження;
  • запобіжний клапан – захищає бойлер від сильного тиску;
  • датчик температури – дозволяє проводити нагрівання з точністю до градуса;
  • магнієвий анод – стрижень, що оберігає бак та ТЕН від корозії.

Бойлери Zanussi – надійні побутові прилади. Вони дають можливість користуватися гарячою водою в будинку будь-якої пори року. Техніка цього італійського бренду вирізняється надійністю та простотою експлуатації. Купивши бойлер Zanussi з відповідними характеристиками, можна забезпечити дім гарячою водою та насолоджуватися комфортним життям.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар