Волонтери збирають скляний посуд, щоб купити антидронові рушниці

© pixabay.com

Щоб підтримати всеукраїнський збір коштів на антидронові рушниці, який започаткував нардеп Олексій Гончаренко, і допомогти Збройним Силам України нищити окупантів, освітньо-культурний простір “Кропивницький Гончаренко центр” оголошує збір скляного посуду – фужери, глечики, чарки, склянки, підноси, миски, які роками не використовувалося.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією “Гончаренко центру”.

Протягом двох тижнів – з 19 по 30 вересня, – ви можете принести таке скло у “Гончаренко центр” за адресою вул. Велика Перспективна, 4а.

У суботу, 1-го жовтня з 9.00 до 14.00 у центрі відбудеться ярмарок-продаж зібраного.

Всі виручені кошти від ярмарку буде спрямовано на купівлю антидронових рушниць. Це така зброя, яка допоможе нашим захисникам та захисницям краще бачити ворожі дрони і нищити їх. Вартість однієї рушниці – біля півмільйона гривень, – тому кожна копійка, виручена за тендітне скло буде наближати нас до омріяної цілі.

Весь скляний посуд, який не знайде господарів та господинь під час ярмарку, буде запропонований на розгляд Гуманітарному центру “Територія успіху”, що опікується переселенцям. А те, що не підійде для них, волонтери здадуть на повторну переробку.

“Найкраще у цій акції те, що у вартості виробництва скла велику частку складає вартість газу, який постачає наш сусід-агресор. Вартість газу зростає, тож, здаючи скло на переробку, ви ще більше допомагаєте Україні опиратися та перемагати, зупиняючи газовий терор рашистів”, – коментує директорка Гончаренко центру Вікторія Талашкевич.

За її словами, у рамках акції “Підтримуємо Збройні Сили України – збираємо скло!” в освітньо-культурному просторі “Кропивницький Гончаренко центр” відбудеться також серія майстер-класів та інших заходів (лекція, кінопоказ), присвячених склу.

Адреса центру: вул. Велика Перспективна, 4а, вхід збоку – на другий поверх

Графік роботи у будні з 14.00 до 19.00, субота з 12.00 до 16.00, неділя – вихідний.

Нагадаємо, у Кропивницькому почали готувати вітамінні коктейлі для захисників. Потрібна допомога.

Читайте також: “Кришечки, здавайтеся”: кропивничан закликають долучитися до збору пластику та допомогти воїнам

Поширити:

Залишити коментар:

коментар