Шоумен з Кіровоградщини подарував ЗСУ ракетну установку

Уродженець Олександрії подарував ракетницю ЗСУ.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на фейсбук-сторінку “В об’єктиві”.

Топшоумен Takudis Volodymyr (Володимир Лозовий) зробив коштовний подарунок Захисникам. На передову передав ракетну установку нурсомет.

Володимир народився у селищі Олександрійському (Димитрове), виріс в Олександрії. Навчався в Олександрійському колегіумі. Потім з родиною переїхав до столиці, де став популярним ведучим.

Зараз проводить переважно благодійні заходи, а за кошти, зібрані під час комерційних замовлень, донатить армії.

“Моя маленька гордість) я купив ракетницю.Це міні-градик, mini-himers. Військові називають його нурсомет (нурси — авіаракети, якими він стріляє)”, – написав шоумен на своїй фейсбук-сторінці.

 Чому саме такий вид допомоги і чому купив сам?

Протягом літа я проводив івенти. У тому числі і у Европі. Більшість із них благодійні. Але були і комерційні. На яких мені платили гонорар I, якби не ЗСУ, можливо, я і не вів би івенти і не заробив би таку суму. Тому це моя символічна вдячність.

Чому саме такий вид допомоги?

Пам’ятаєте день, коли була Оленівка і з’явилось відео з кастрацією? Або дітей, які загинули протягом війни. Цей список можна продовжувати довго. В якийсь момент я вирішив, що моя допомога має буде трохи іншою. Коли в квітні я передав фонду Крила більше 100тис грн, на ці гроші вони купили авто. Просто автівка — то добре. Але мені хотілось щось, що що буде моїм особистим подарунком як для збройних сил, так і для рашистів. Ракетниця для ЗСУ, а ракети для рашистів (з окремими посланнями, до речі).

Нагадаємо, Кропивницька міськрада збирає гроші на авто для ЗСУ

Читайте також: громада Кіровоградщини відправила для ЗСУ три авто з гуманітарною допомогою

Поширити:

Залишити коментар:

коментар