На Кіровоградщині під час ремонту лікарні підрядник імовірно привласнив 170 тис.

Керівнику підрядного підприємства та його заступнику повідомили  про підозру у привласненні 170 тис грн, виділених на ремонт одного із лікарських корпусів Новгородківської ЦРЛ.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кіровоградську обласну прокуратуру.

Підозрювані внесли до звітної  документації договору недостовірні дані щодо якості, кількості та вартості використаного матеріалу та обладнання.

Вартість невиконаних робіт, а також зайво оплачених, в  підсумку склала 171 тис грн, що підтверджується висновками судової будівельно-технічної експертизи та судової економічної експертизи.

Наразі директору товариства та його заступнику інкримінується вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненого за попередньою змовою групою осіб) та ч. 1 ст. 366 КК України (службове підроблення).

Триває слідство.

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, Кіровоградщина: службовця ОДА судитимуть за привласнення 440 тисяч на ремонті інтернату

Читайте також: на Кіровоградщині судитимуть злочинців, які демонтували колій залізниці на 4 млн грн

Поширити:

Залишити коментар:

коментар