Відновлено роботу онлайн запису в електронну чергу Сервісного центру МВС

Учора, 9 червня, сервісні центри МВС поновили роботу функціонала онлайн-запису до електронної черги. Онлайн-запис дозволяє заощадити час клієнтів і надає можливість раціонально його спланувати.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією регіонального СЦ УМВС.

Відтепер записатися до сервісних центрів МВС нового зразка можна онлайн на офіційному вебсайті Головного сервісного центру МВС або через термінал електронної черги безпосередньо в приміщенні сервісного центру МВС. У разі відсутності в сервісному центрі МВС електронної черги отримання послуг проводиться в порядку живої черги.

Через онлайн-запис до електронної черги можна записатися на будь-яку послугу, окрім прийняття практичних іспитів на право керування транспортним засобом. Запис на складання практичного іспиту здійснюється через термінал електронної черги, встановлений у приміщенні сервісного центру МВС або за його відсутності — в порядку живої черги.

Для онлайн-запису необхідно зайти на сайт Головного сервісного центру МВС, обрати розділ «Запис в е-чергу», пройти ідентифікацію через сервіс ID.GOV.UA (це загальнодержавна електронна система ідентифікації особи, яка дає змогу використовувати всі можливі в Україні способи електронної ідентифікації), обрати місце отримання послуги, саму послугу та дату і час відвідування сервісного центру МВС.

Можливості функціонала запису в онлайн-чергу:

  • збереження інформації про всі наявні онлайн-реєстрації в черзі користувача;
  • запис в пару кліків на вільну дату та час для отримання послуги;
  • автоматичне встановлення обмеження кількості записів: один талон на обрану послугу протягом доби та 4 талони протягом місяця;
  • наявний алгоритм розподілу обслуговування громадян між адміністраторами залежно від їх кількості.

Сформований талон електронної черги необхідно показати адміністратору сервісного центру МВС для отримання послуги. Онлайн-запис є індивідуальним і не може бути переданий іншій особі. Невідповідність обраної послуги й даних, зазначених під час реєстрації в електронній черзі, реальним даним особи є підставою для скасування реєстрації в електронній черзі.

Зауважимо, що в разі оголошення повітряної тривоги до початку роботи сервісного центру МВС надання послуг розпочинається лише після її відміни. Якщо повітряна тривога оголошена під час робочого дня, обслуговування негайно призупиняється, а відвідувачам пропонується прослідувати в укриття. При цьому очікування в черзі подовжується на час тривалості повітряної тривоги.

Отримати додаткову інформацію та консультацію можна за номером: (044)290 19 88 або в повідомленнях на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС, дізнатися новини сервісних центрів MBC — на сайті Головного сервісного центру МВС.

Нагадаємо, сервісні центри відновили роботу на Кіровоградщині з 1 квітня.

Читайте також: Де та як можна зареєструвати конфіскований автомобіль

Поширити:

Залишити коментар:

коментар