Понад 3500 переселенців оформили ID-картки і закордонні паспорти на Кіровоградщині

З початку дії воєнного стану підрозділами Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області надано 3560 адміністративних послуг особам, які, рятуючись від збройної агресії, прибули на Кіровоградщину.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією міграційної служби.

Найбільше громадян звернулось із Харківської, Київської, Донецької, Луганської, Миколаївської, Запорізької, Чернігівської та Сумської областей.

Для оформлення ID-картки звернулось 504 громадянина та закордонного паспорта – 2268. Зокрема, до підрозділів Міграційної служби області звертаються й особи, які подавали заяви щодо оформлення паспортних документів у підрозділах в інших областях. За їх заявами працівники підрозділів на Кіровоградщині завершують оформлення цих документів і отримують їх громадяни вже за місцем звернення.

Окрім того, 138 осіб з інших регіонів скористались послугою вклеювання фото при досягненні відповідного віку до паспорта громадянина України у формі книжки. Продовжено на 5 років дію 329 закордонних паспортів та 321 особа отримала послугу з вклеювання фото дітей до закордонних паспортів батьків.

Загалом за цей час підрозділами Міграційної служби області громадянам України надано понад 21 300 адміністративних послуг.

Нагадаємо, ID-картку і закордонний паспорт можна буде оформити одночасно.

Читайте також: В Україні зросла вартість оформлення паспортів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар