Лист підтримки голові Кіровоградської обласної військової адміністрації Марії Чорній

Шановна пані Маріє!

Вже другий тиждень усі українці пліч-о-пліч захищаються свою країну від російських окупаційних військ. Другий тиждень – Кіровоградщина – серце України – робить усе для перемоги: наші воїни одні з перших стали на захист державних кордонів, наші міста почали приймати біженців, окремою армією стали волонтери. Ми разом з усіма будуємо блок-пости, біжимо зі своїми дітьми в укриття, робимо внески на волонтерські рахунки. Разом плачемо від новин про загиблих земляків і разом плекаємо ненависть до окупанта.

З перших днів війни усі наші співробітники долучилися до досягнення спільної мети – частина вже захищає країну відповідно до указу про мобілізацію та за власними переконаннями, частина долучилася до потужного волонтерського руху. Ми ініціювали пошиття бронежилетів, організували функціонування муніципального патруля, долучилися до облаштування блокпостів.

Висловлюю Вам щиру подяку за порозуміння та готовність до комунікації і співпраці. Ціную наші спільні погляди стосовно укріплення та оборони Кропивницького зокрема і Кіровоградщини загалом. Дякую за сприяння в організації волонтерської допомоги. Ми цінуємо цю співпрацю і віримо в перемогу України.

З повагою Максим Березкін

Поширити:

Залишити коментар:

коментар