Голова облради призначив службове розслідування директору регіонального центру розвитку послуг

Голова обласної ради Сергій Шульга відсторонив директора комунального підприємства «Регіональний центр розвитку послуг» Ірину Маковей від виконання службових обов‘язків і призначив службове розслідування терміном на 2 місяці.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією обласної ради.

Службове розслідування триватиме до 13 березня.

«(…) з метою виявлення причин та умов неналежного виконання службових обов‘язків, перевищення своїх повноважень, що призвело до заподіяння значної матеріальної шкоди підприємству», – йдеться у розпорядженні про причини службового розслідування.

Також у документі зазначається, що голова обласної ради призначив виконуючою обов‘язки директора КП «Регіональний центр розвитку послуг» начальника відділу розвитку і маркетингу підприємства Марину Осіпову.

Торік у КП «Регіональний центр розвитку послуг» відбувся внутрішній аудит, у ході якого виявили порушень на понад 4 мільйони гривень.

Постійна комісія обласної ради з питань власності доручила усунути порушення і притягнути до відповідальності винних осіб, а також рекомендувала голові обласної ради Сергію Шульзі оголосити догану директору підприємства – Ірині Маковей.

Як уже повідомлялося, раніше голова облради Сергій Шульга озвучив сім акцентів у своїй роботі, назвавши серед них прозорий менеджмент. Тоді ж він наголосив, що запровадив аудити на комунальних підприємствах, аби унеможливити на них зловживання та створити умови для ефективної роботи.

Нагадаємо, Сергій Шульга назвав роботу депутатів протягом року «політично виваженою».

Читайте також: Голова облради Сергій Шульга платитиме стипендію студентці ЦДПУ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар