Відтепер страховку на авто можна замовити через Електронний кабінет водія

До переліку функцій в Електронному кабінеті водія долучили ще один сервіс – замовлення страхового поліса на авто. Відтепер автовласник без проблем зможе укласти договір страхування в електронному режимі, тож не потрібно їхати в офіс чи чекати доставку.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією РСЦ МВС в Кіровоградській області.

Серсів сам попередить водія про потребу оновлення: за 2 тижні до закінчення дії полісу зміниться колір його позначки і автовласник зможе завчасно онлайн оформити новий. При цьому попередній договір діятиме до закінчення свого терміну.

Громадяни пільгових категорій зможуть замовити страхові поліси із знижкою. Головне – вказати документ, що підтверджує ці привілеї.

Сервісні центри МВС у постійному пошуку оптимальних шляхів отримання наших послуг. Тому Електронний кабінет водія постійно наповнюється новими «фішками» і користується неабияким попитом у водіїв транспортних засобів. Так, протягом минулого року його послугами скористалися понад 720 000 осіб, з початку поточного року – 315 000 осіб.

Сервісні центри МВС постійно на зв’язку: із запитаннями, подяками та скаргами до Головного сервісного центру МВС можна звертатися за телефоном (044) 290 19 88. Також консультації надаються на офіційній сторінці в Facebook, а відповіді на поширені питання та новини сервісних центрів МВС можна знайти на сайті.

Нагадаємо, Infinity потрапила в ДТП біля автовокзалу у Кропивницькому.

Читайте також: Перекрили дороги – отримали гроші. Як страйкують гірники Кіровоградщини

Поширити:

Залишити коментар:

коментар