Де в Українці смачні суші – рейтинг закладів

© Freepik

Знайти по-справжньому смачні суші в великому місті не так просто, як може здатися на перший погляд. Ресторанів зазвичай дуже багато, внаслідок чого зробити вибір не просто. Але якщо не хочеться довго шукати і пошкодувати про свій вибір, можна просто відвідати ресторан Суші Мастер. Детальніше про нього можна дізнатися на офіційному сайті: https://ukrayinka.sushi-master.ua/ua/

8022234f2ec5874a828adc66b995323a.jpg

Суші Мастер

Першим закладом у цьому топі безумовно буде Суші Мастер. Перший ресторан відкрився вісім років тому. Наразі Суші Мастер відомий в одинадцяти країнах світу. В Українці теж є свої торгові точки, тому кожен житель міста може оформити доставку і насолодитися смаком традиційних японських страв.

Приготуванням займаються виключно майстри своєї справи. Вони постійно розвиваються, вивчають нові рецепти і технології, щоб вибрати кращі з них. Завдяки цьому меню дуже різноманітне і постійно поповнюється.

У кожної страви приголомшливий смак, а пов’язано це з тим, що для їх приготування використовують тільки першокласні свіжі продукти.

Для оформлення замовлення є кілька способів. Новачки зазвичай вважають за краще спершу вивчити всю доступну інформацію на сайті, оцінити його якість, порівняти ціни, подивитися акції і вже потім оформити замовлення. А більш досвідчені любителі суші відразу дзвонять оператору і вже від нього дізнаються необхідні подробиці.

Якщо замовлення зроблене на певну суму, то доставка буде безкоштовною. Коливається ця сума від 300 до 650 гривень.

Для оплати можна використовувати як банківські карти, так і готівку. Замовлення можна зробити на будь-який час, але при оформленні термінової доставки кур’єр прибуде через одну годину. За бажанням, замовлення можна забрати і самостійно, але тоді його треба оформити за тридцять хвилин до прибуття у заклад.

Васабі

У ресторані Васабі є суші (прості і гарячі), макі, сашімі, васабі рол, цзяоцзи, асорті, салати, супи і багато іншого. Завдяки різноманітному меню, кожен зможе знайти страву, яка буде йому до вподоби.

У закладі діє більше десятка акцій. Наприклад, якщо зробити замовлення на суму понад 1000 гривень, то в подарунок можна отримати “дракон макі”. Є бонуси в день народження і при замовленні певних страв. Окрім того, в наявності чимало купонів і промокодів.

Доставку можна оформити за номером телефону через оператора.

Taki-Maki

Меню ресторану Taki-Maki досить різноманітне. Тут гарантовано кожен знайде страву, яке буде йому до смаку.

Це ідеальний заклад для посиденьок з друзями чи близькими. Звичайно, при бажанні тут можна провести обід і на самоті. У ресторані панує приємна атмосфера. Безперечно варто звернути увагу на роли “Філадельфія” та різноманітні сети. Порції дуже великі, продукти завжди свіжі і дуже смачні.

Персонал дбайливо ставиться до кожного відвідувача, а кур’єри прикладають максимум зусиль, щоб доставити замовлення якнайшвидше.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар