У Кропивницькому покажуть мандрівну фотовиставку “Обличчя нових громад”

© Владислав Содель | Дмитрівська громада

У четвер, 27 травня, у Кропивницькому відкриється фотовиставка “Обличчя нових громад”. Кропивницький – перше місто, де покажуть ці нові світлини. Серед фотографій – дві громади з Кіровоградщини.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку Програми USAID DOBRE у Facebook.

На світлинах, авторства фотографа Владислава Соделя, показані буденні миттєвості людей, які живуть у громадах різних куточків України і власною щоденною працею змінюють їх на краще.

9630d4e6f3f955debab0bbae5563eb2f.jpg
Юлія Ягодінова, лікарка-терапевтка, Дмитрівська громада

У заході візьмуть участь представники Програми DOBRE, обласної та місцевої влади, голови Помічнянської та Дмитрівської громад.

Подія відбудеться об 11:00 в громадському просторі Krop:HUB за адресою Преображенська, 2.

Після Кропивницького фотовиставка “Обличчя нових громад” вирушить Україною. Фотовиставку підготував Український кризовий медіа-центр у рамках Програми USAID DOBRE.

Нагадаємо, громада з Кіровоградщини показала найвищі досягнення в розвитку спроможності.

Читайте також:


Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку територіальних громад, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. До консорціуму виконавців програми DOBRE, на чолі з Global Communities, входять: Український кризовий медіа-центр; SocialBoost; Фонд розвитку місцевої демократії (FSLD/FRDL), Малопольська школа державного управління при Краківському університеті економіки (MSAP/UEK), Польща; Національний Демократичний Інститут (NDI).

Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській. Із червня 2020, Програма розпочала свою роботу ще в трьох областях: Запорізькій, Чернівецькій, та Чернігівській.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар