У Кропивницькому стартував конкурс на фінансування соціальних проєктів

Виконавчий комітет міської ради Кропивницького оголосив конкурс соціальних проєктів, виконання яких профінансується з міського бюджету у 2021 році.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту міськради Кропивницького.

Пріоритетні завдання програм, що подаються для участі у конкурсі, мають бути спрямовані на забезпечення соціального захисту ветеранів та осіб з інвалідністю, увічненням пам’яті ветеранів війни, жертв нацистських переслідувань та політичних репресій, на захист незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, формуванням соборності та державності тощо.

У межах конкурсу можуть бути підтримані проведення інформаційно-просвітницьких та спортивних заходів, видання інформаційної літератури, підвищення інституційної спроможності громадських об’єднань соціальної спрямованості, проведення соцопитувань тощо.

Для участі у конкурсі громадські об’єднання подають конкурсну пропозицію, яка повинна бути складена українською мовою та містити необхідний пакет документів.

Граничний обсяг фінансування однієї програми, проєкту, заходу, що подається для участі у конкурсі, становить 120 тис. грн.

Конкурсні пропозиції приймаються щоденно з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 12.00 та з 14.00 до 16.00 за адресою: вул. Велика Перспективна, 41, кімната 137, м. Кропивницький. Телефон для довідок: 35 83 00.

Конкурсні пропозиції подаються протягом тридцяти календарних днів від дня оприлюднення оголошення про конкурс на сайті міської ради.

Нагадаємо, на що міськрада витратить 70 мільйонів гривень кредиту.

Читайте також: У Кропивницькому креативно розмалювали паркан

Поширити:

Залишити коментар:

коментар