У Кропивницькому абітурієнта не пустили на ЗНО через температуру

© pixabay.com

У Кропивницькому одного абітурієнта не допустили до ЗНО з математики на базі Центральноукраїнського вищого професійного училища ім. Федоровського через підвищену температуру. Він пройде тестування під час додаткової сесії.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією обласного управління освіти і науки.

Учора, 25 червня, в Україні стартувала основна сесія ЗНО. Першим був тест з математики. У Кіровоградській області працювали 19 пунктів тестування, 9 з яких розміщені в Кропивницькому, 3 в Олександріїї, по одному у Знам’янці, Світловодську, Голованівську, Доброволечківці, Гайвороні, Новоукраїнці і Новомиргороді.

У тестуванні задіяли 315 аудиторій, в яких здавали зовнішнє незалежне оцінювання 3296 абітурієнтів, що склало 71% від загальної кількості зареєстрованих (всього зареєстрованих 4649 абітурієнтів). У роботі пунктів тестування було задіяно 792 педагогічних працівника.

За проходженням ЗНО спостерігали двоє представників від громадських організацій та журналісти «Суспільне телебачення UAКропивницький» і «Телеканал Вітер». Ніяких порушень під час тестування не зафіксовали.

Нагадаємо, 30 червня відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури. Працюватиме 33 пункти тестування: 12 в Кропивницькому, 5 в Олександріїї, по два у Знам’янці, Світловодську Новоукраїнці, Новомиргороді, Гайвороні, Голованівську, Долинській, по одному у Доброволечківці і Бобринці.

Читайте також: 10-річному хлопчику ампутували ноги після наїзду вагону у Знам’янці

Поширити:

Залишити коментар:

коментар