На Кіровоградщині є вакансії лаборантів

© pixabay.com

За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині не вистачає лаборантів різного спрямування. Своїм підлеглим роботодавці готові платити від 4723 до 7500 гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до рівня освіти, посади працівника, стажу роботи та навичок у роботі з обладнанням для лабораторних досліджень.

Про це Першій електронній газеті повідомили в прес-службі обласного центру зайнятості.

Так, роботодавці області потребують 3 техніків-лаборантів (по одному на підприємства для масового механізованого випікання хлібних виробів Знам’янки та Кропивницького, а також одній з лікарень Олександрії). Також у Кропивницькому комбінат хлібопродуктів потребує начальника (завідувача) виробничої лабораторії. Одне з підприємств з виробництва продуктів борошномельно-круп’яної промисловості Світловодщини потребує 1 лаборанта хімічного аналізу.

Агропідприємства Долинщини та Новгородківщини потребують двох лаборантів для біологічних досліджень.

Гірничодобувні підприємства Кіровоградщини потребують по одному лаборанту мінералогічного аналізу (Новомиргородський район), лаборанту з аналізу формувальних та шихтових сумішей (Маловисківський район), а також лаборанта хіміко-бактеріологічного аналізу (Долинський район).

Медиків-лаборантів запрошують лікувальні заклади Кропивницького, Голованівська, Олександрійщини. А одна з лікарень Олександрівщини потребує рентгенолаборанта.

Один з навчальних закладів Олександрії потребує трьох завідувачів лабораторії (освіта) за спеціальностями «Організація перевезень і управління на автотранспорті», «Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів» та лабораторії електронних пристроїв.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Нагадаємо, у Кропивницькому оголосили конкурс кращих роботодавців.

Читайте також: Кропивницький нардеп-мільйонер зі “Слуги народу” отримує компенсацію за оренду житла

Поширити:

Залишити коментар:

коментар