Суспільне телебачення оголосило кастинг ведучих

© lb.ua

12 травня стартує відбір ведучих ранкового шоу регіонального мовлення Суспільного. Щоб взяти участь, потрібно до 17 травня заповнити анкету. Найкращих кандидатів запросять на кастинг, на якому оберуть 4 переможців, які стануть ведучими нового інформаційно-розважального регіонального ранкового шоу.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Суспільного.

Які вимоги до кандидатів?

Ведучі обов’язково повинні знати українську мову й мати повну вищу освіту, знати стандарти журналістики й дотримуватися їх в ефірі. Серед базових навичок: посилання на джерело одразу після повідомлення певної інформації, чітке, зрозуміле для глядача відокремлення фактів від думок та оцінок спікерів.

Кандидат на посаду ведучого має поділяти цінності Суспільного, працювати в команді відповідно до них. І насамкінець — креативність, щоб кандидат міг, наприклад, пояснити десятирічній дитині, що таке ДБР і навіщо воно, а вісімдесятирічній бабусі — як налаштувати свій акаунт у фейсбуці.

Яким буде ранкове шоу?

Команда Суспільного готує новий для України формат ранкового шоу, де 70% контенту – про регіони й створено в регіонах. Це інформаційно-пізнавальний проєкт про людей, їхні історії успіху, із включеннями з місця подій, розповідями, чим живе й славиться кожен край.

Над ранковим шоу працюватимуть 23 спеціальних кореспонденти та 23 відеографи з усіх регіонів України, а спільна трансляція відбуватиметься щоранку в будні з нової студії в телецентрі «Олівець».

Шоу планують запустити в липні.

Нагадаємо, у Кропивницькому обиратимуть “Дитину року”.

Читайте також: Під час карантину на Кіровоградщині шахраї придумали нову схему

Поширити:

Залишити коментар:

коментар