У Новій Празі створюють АРТ-центр завдяки активній молоді і DOBRE

© pixabay.com

У Новопразькій громаді за підтримки Програми DOBRE відкриють Молодіжний АРТ-центр – відкриту платформу для реалізації ідей і творчого потенціалу молоді, навчання, спілкування та культурного дозвілля.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією сайту Новопразької ОТГ.

Організувати багатофункціональний простір вдалося завдяки зусиллям активної молоді Нової Праги у співпраці з місцевою владою. Їхній проєкт переміг у конкурсі Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та отримав фінансування на реалізацію. Новопразька селищна рада виділила понад 70 тисяч гривень на співфінансування проєкту.

Розташується центр для молоді у приміщенні Новопразької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, але матиме власний вхід і не заважатиме навчанню учнів. Тут вже розпочали ремонтні роботи. Потім обладнають необхідною апаратурою, меблями, комп’ютерною технікою.

Відкриття планують на кінець березня. У Молодіжному АРТ-центрі проводитимуть різноманітні тренінги та форуми, фестивалі та майстер-класи, квести та флешмоби, зустрічі та обмін досвідом із представниками інших ОТГ. Займатимуться патріотичним вихованням і розвитком волонтерського руху. До його роботи долучатимуть шкільні товариства та місцеві громадські організації. АРТ-цент буде основною базою діяльності Молодіжної ради Новопразької громади.

Нагадаємо, у Кропивницькому відбудеться зустріч із Андрієм Кокотюхою.

Читайте також: У Кропивницькому не пускають до школи дітей, які повернулися зі змагань в Італії

1443be53e21dc87063345f388c9732ef

288e94126757b9b9b6d97230d0524b5d

c250a88ac8df7358f058adee8784b0ac

Поширити:

Залишити коментар:

коментар