Громади з Кіровоградщини отримали відзнаки від DOBRE

Учора, 20 листопада, під час третьої конференції “Стратегічний розвиток та інвестиції” представники програми DOBRE вручили відзнаки чотирьом громадам України, які мають найвищий індекс спроможності місцевого самоврядування. Серед переможців – представники Кіровоградщини.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку DOBRE у Facebook.

Нагороди “за взірцевість” отримали Новоукраїнська та Маловисківська ОТГ. А Бобринецьку громаду відзначили за особливі досягнення у впровадженні гендерно-орієнтованого бюджетування.

Нагадаємо, Кропивницький посів 18 місце у рейтингу бюджетної прозорості “Кришталь року”.

Читайте також: ОТГ із Кіровоградщини посіла 5 місце у рейтингу бюджетної прозорості “Кришталь року”

1292bd87cdda66d22efd72dd98a2d1b3.jpg

a984e0e0fae845aee51418e846c9a9a6.jpg

d2a21b2f71a3fc9ca70190764297a543.jpg


Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Вона спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. До консорціуму виконавців програми DOBRE, на чолі з Global Communities, входять: Український кризовий медіа-центр, Social Boost, Фундація підтримки місцевої демократії (FSLD/FRDL), Малопольська школа державного управління при Краківському університеті економіки (MSAP/UEK), Польща, Національний Демократичний Інститут (NDI). Дводенна конференція партнерів програми USAID Ukraine DOBRE «Стратегічний розвиток та інвестиції», яка проходить 20-21 листопада у Києві, традиційно є майданчиком для обговорення, як зацікавити потенційного інвестора та мотивувати його до співпраці, обрати вірну інвестиційну стратегію та підняти інвестиційну привабливість обʼєднаних громад.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар