На День міста у Кропивницькому одружаться 12 пар

Завтра, 21 вересня, у Кропивницькому візьмуть шлюб 12 пар. Вони завчасно подали заяви, щоб одружитися у День міста.

Про це Першій електронній газеті повідомив заступник керівника обласного управління юстиції Олег Потьомкін.

«На День міста 12 пар планують одружитися. Ще одне подружжя відсвяткує обряд ювілейного весілля після 54-х років сімейного життя! Однак, це не остаточна цифра. Адже наречені можуть одружитися за пришвидшеною процедурою «Шлюб за добу». Також нагадую, що є можливість публічно освідчитись один одному в коханні під час обряду заручин», – розповів Олег Потьомкін.

Варто відзначити, що на Кіровоградщині неабиякою популярністю серед наречених користуються так звані символічні дати, у яких спостерігається збіг кількох цифр. До прикладу, 18.08.2018 року провели 82 весільні церемонії. А на 19.09.2019 подали заяви про реєстрацію шлюбу вже 32 пари.

Нагадаємо, організаторами весільних церемоній у проекті «Шлюб за добу» у Кропивницькому є обласна філармонія, обласний художній і краєзнавчий музеї. Щоб одружитися за пришвидшеною процедурою закоханим потрібно лише обрати зручні для себе дату й час реєстрації і завітати на власне весілля.

Детальнішу інформацію можна дізнатися у фахівців відділу державної реєстрації актів цивільного стану юстиції Кіровоградщини за номером (0522) 35-66-48. 

Читайте також: До кінця року в Олександрівці з’явиться будинок юстиції, – Гуцул

Поширити:

Залишити коментар:

коментар