Міськрада роздасть кропивничанам майже пів мільйона гривень

444,2 тисяч гривень виділить міська рада Кропивницького на матеріальну допомогу ветеранам, бійцям ООС, родинами воїнів АТО та кропивничанам, які потрапили у складні життєві обставини.

Відповідне рішення вчора прийняв виконавчий комітет міської ради, інформує Перша електронна газета.

Так з нагоди відзначення Дня партизанської слави п’ятеро ветеранів Другої світової війни отримають по п’ять тисяч гривень кожному.

До Дня Незалежності України з міського бюджету нададуть грошову допомогу 65 членам сімей загиблих, військовополонених та зниклих безвісти учасників АТО: кожному по 2 тисячі, на загальну суму 130 тисяч гривень.

42 учасники операції об’єднаних сил, які є мешканцями Кропивницького і цього року побували в зоні АТО-ООС, отримають по 3 тисячі гривень на (загалом 126 тис. грн).

82,6 тисяч гривень направлять на підтримку 85 кропивничан, яку вони зможуть використати на вартісне лікування, придбання харчових продуктів, поховання близьких родичів та як підтримку постраждалим внаслідок пожежі. Ще 83 містян, які опинилися в скрутних життєвих обставинах отримають допомогу на загальну суму в 80,6 тисяч гривень.

Нагадаємо, двох депутатів міськради у Кропивницькому підозрюють у хабарництві.

Читайте також: Підприємства Кіровоградщини заплатять понад 17 млн грн за порушення умов праці

Поширити:

Залишити коментар:

коментар