Кропивницький водоканал шукає кваліфікованих робітників

© mukachevo.net

ОКВП “Дніпро – Кіровоград” шукає на роботу кваліфікованих робітників. Нині тут є 186 вакансій, з яких 172 робітничі. Найбільший попит на кваліфікованих слюсарів, електрогазозварювальників, електромонтерів, машиністів екскаватора.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі “Дніпро-Кіровоград”.

За словами генерального директора підприємства Романа Ілика, КП не має змоги платити такі ж зарплати, як приватні структури. Проте вони намагаються заохотити працівників, залучити кваліфіковані кадри та утримати їх.

“Крім основної зарплатні намагаємося відшукувати кошти на надбавки робітникам за стаж та за кваліфікацію, або ж розподілити вільні ставки на інших працівників. Всі зарплати у нас «білі», люди заробляють офіційний трудовий стаж, отримують соціальний пакет. Я розумію людей, які мають бажання за якісну роботу отримувати більшу зарплатню, і це нормально. Я вважаю, що лише рішення Уряду країни може змінити ситуацію. Україна повинна бути країною рівних можливостей, без розриву в зарплатах від мінімальної до десятків чи сотень тисяч гривень на місяць”, – зазначає Роман Ілик.

З питань працевлаштування на підприємство звертатися до міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості або до служби кадрового забезпечення за номером 0522-33-21-38.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар