Із Кіровоградщини в РФ видворили двох нелегалів

© PMG.ua

Обласна міграційна служба видворила з Кіровоградщини на Росію двох нелегальних мігрантів – чоловіків 59 та 45 років. Один з них у 2016 році притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і відбував покарання в Україні.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Управління Державної міграційної служби України та Управління стратегічних розслідувань поліції Кіровоградщини.

59-річний громадянин РФ у 2017 році прибув на Кіровоградщину для укладання шлюбу та проживання однією сім’єю з місцевою жителькою. Однак, офіційно вони не побрались, а за час проживання в Україні іноземець так не і подбав про узаконення свого проживання.

Працівники Новоукраїнського районного сектору УДМС в області у 2018 році притягнули громадянина РФ до адміністративної відповідальності та прийняли рішення про примусове повернення, яке він у встановлений термін не виконав.

889501d95beabc8304a08ba8fca3d160.jpg
© УДМС у Кіровоградській області

Районний суд задовольнив адміністративний позов про примусове видворення. Реалізували рішення працівники сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС та відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУ НП. Чоловіка доставили до пункту пропуску “Велика Писарівка”, що на Сумщині, для перетину державного кордону з Росією.

Інший нелегал, 45-річний неодноразово судимий громадянин РФ у 2016 році притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. За скоєне, чоловік відбував покарання у виправному центрі, а після звільнення з̕ ясувалося, що законних підстав на перебування на території України він не має.

Працівники Олександрівського районного сектору Управління Державної міграційної служби в Кіровоградській області спільно зі співробітниками управління стратегічних розслідувань Головного управління Національної поліції в області виявили неврегульованого мігранта.

У подальшому Олександрівський районний суд задовольнив адміністративний позов ДМС щодо примусового видворення особи за межі України. Оскільки у чоловіка на теперішній час відсутній паспорт, суд прийняв рішення про його поміщення до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

ef947ab05db41d06f7da5d8867bad7b5.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар