У Кропивницькому виділили 50 тис. грн на демонтаж незаконних кіосків

05.01.2018 демонтаж незаконного кіоску на вул. Космонавта Попова

Управлінню містобудування та архітектури міської ради Кропивницького дозволили використати 50 тис. грн з фонду розвитку та благоустрою міста на демонтаж незаконно встановлених тимчасових споруд.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту міськради Кропивницького.

Відповідне рішення виконавчий комітет міської ради Кропивницького ухвалив сьогодні, 23 квітня.

За інформацією начальника управління містобудування та архітектури Вадима Мездріна, у 2018 році було прийнято рішення щодо демонтажу 87 тимчасових споруд у Кропивницькому.

“Протягом року комунальне підприємство “Благоустрій” та самі власники демонтували 59 таких самовільно встановлених споруд, – повідомив Вадим Мездрін, – По деяким спорудам власниками були надані додаткові документи – договори оренди, ще 4 питання оскаржується в судовому порядку. Станом на сьогодні, відповідно до прийнятого рішення, залишилось демонтувати 11 незаконних тимчасових споруд на території міста”.

Нагадаємо, попри резонанс навколо павільйону на набережній – його таки добудували. Власник споруди ФОП Олександр Дехтярьов стверджує, що з документами на зведення кіоску “на даний момент усе добре”. А в міськраді не можуть відповісти, скасували вони дозвіл на встановлення, чи ні. У підсумку – на території набережної, де, за проектом реконструкції, мала бути спортивна зона, постав черговий торговельний ларьок.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар