Інклюзивно-ресурсним центрам Кропивницького потрібні директори

© biznesua.com.ua

Управління освіти міської ради Кропивницького оголошує конкурс на заміщення вакантних посад директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр № 3» (бульвар Студентський, 21) та фахівців комунальних установ «Інклюзивно-ресурсний центр № 2»  (вулиця Василя Нікітіна, 25), «Інклюзивно-ресурсний центр № 3» (бульвар Студентський, 21).

Про це йдеться на сайті міської ради, повідомляє Перша електронна газета.

Вимоги до кандидатів на посаду директора: громадянство України; вільне володіння державною мовою; вища освіта ступеня магістра (спеціаліста) за спеціальністю «Спеціальна освіта» («Корекційна освіта», «Дефектологія») або «Психологія» («Практична психологія»); стаж роботи за фахом не менше п’яти років; організаторські здібності та фізичний і психічний стан здоров’я, що не перешкоджає виконувати професійні обов’язки.

Вимоги до кандидатів на посади фахівців: громадянство України; вільне володіння державною мовою; вища освіта ступеня магістра (спеціаліста) за спеціальністю «Спеціальна освіта» («Корекційна освіта», «Дефектологія»), «Психологія» («Практична психологія»), «Фізична реабілітація»; фізичний і психічний стан здоров’я, що не перешкоджає виконувати професійні обов’язки.

Етапи проведення конкурсу:

  • подання претендентами відповідних документів;
  • вивчення комісією документів та прийняття рішення про допущення кандидатів до участі у конкурсі;
  • складання письмового іспиту на знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами, основ спеціальної педагогіки;
  • співбесіда з метою оцінки відповідності кандидата до майбутніх посадових обов’язків;
  • оприлюднення результатів конкурсу.

Документи, які необхідно подати: письмова заява про участь у конкурсі; резюме (у довільній формі); копія паспорта громадянина України; копія трудової книжки; копії документів про освіту з додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; письмова згода на збір та обробку персональних даних.

Документи подаються  з 12 квітня по 11 травня 2019 року включно, особисто або поштою за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, каб. № 103.

Додаткову інформацію про проведення конкурсу можна отримати у головного спеціаліста управління освіти Міської ради міста Кропивницького Наталії Володимирівни Прудко, тел. 24-57-49. Е-mail: osvita@krmr.gov.ua

Поширити:

Залишити коментар:

коментар