Оперету “Містер Ікс” покажуть у Кропивницькому

© moemisto.ua

У четвер, 11 квітня, о 19:00 в приміщенні обласної філармонії оперету Імре Кальмана “Містер Ікс”. Вистава відбудеться у супроводі симфонічного оркестру. У головній ролі заслужений артист України Сергій Авдєєв. Вартість квитків від 100 до 350 грн.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

“Париж… Великосвітська публіка заінтригована появою нової циркової зірки. Це статний, харизматичний, неймовірно талановитий, а головне – таємничий артист, який виступає під псевдонімом “Містер Ікс”. Директор цирку з величезною насолодою рекламує “родзинку” програми і повідомляє суспільству інтригуючі відомості з життя артиста: “Якась жінка зіграла фатальну роль у житті цього чоловіка”. Містер Ікс ніколи і ніде не з’являється без маски. Публіка в захваті, квитки продано!

Таємниця привертає увагу молодої багатої вдови Теодори Вердьє, яка вже не раз відкидає пропозиції руки і серця знатного барона. Затамувавши образу на Вердьє і дізнавшись про її симпатії до таємничого артиста, барон задумує хитру і підлу інтригу, щоб помститися. Чи вдасться це йому і чи дізнається паризька публіка, хто такий насправді Містер Ікс?

Не пропустіть шанс стати свідками загадкової, красивої, романтичної і захоплюючої історії. На ваших очах артисти Національної оперети перетворяться на справжнісіньких циркових акробатів і еквілібристів. Вони легко і граційно здійматимуться без страховки на 5-ти метрову висоту, виконуватимуть складні трюки, при цьому віртуозно граючи ролі та співаючи під дивовижну музику Імре Кальмана, надзвичайно образну, пронизану емоціями, сповнену почуттів.

“Містер Ікс” – це вершина зразка вишуканої класичної оперети, еталон більшості музичних театрів світу”, – йдеться в описі події.

Квитки можна придбати на сайті internet-bilet.uakarabas.com та у касах філармонії.

Довідки за телефонами: 066 235 93 41, 24-12-03.

Нагадаємо, “Жадан і Собаки” приїдуть у Кропивницький наступного тижня.

Читайте також: Сергій Міхалок і група “Ляпіс 98” виступлять у Кропивницькому

7f30f80fbed191c1f72091b2eef4c91c.jpg29

Поширити:

Залишити коментар:

коментар