У Кропивницькому відбудеться загальноміська ранкова руханка

Ілюстрація: Новости Ukraine Online

Завтра, 5 квітня, о 8:00 на площі перед міською радою Кропивницького четвертий рік поспіль відбудеться загальноміська ранкова руханка «Дихай вільно», присвячена темі профілактики туберкульозу.

Про це Першій електронній газеті повідомили в Кіровоградському обласному відділенні ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ».

«Цього року під час руханки ми привертаємо увагу до профілактики туберкульозу, вчасному обстеженні. Ми реалізуємо проект «100% життя та якісних послуг на Кіровоградщині» в рамках якого здійснюємо ДОТ-супровід хворих на туберкульоз, тобто ми надаємо хворим соціальну та психологічну допомогу, приносимо протитуберкульозні препарати додому. Запрошуємо всіх містян долучитися до заходу і разом сказати «Дихай вільно! Бережи себе!», – закликає виконавчий директор КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Костянтин Данильченко.

Загальноміську ранкову руханку проведе спортсмен, спортивний журналіст Євген Савранський.

Вперше руханка буде транслюватися в прямому ефірі телепрограми «Ранкова кава». Під час заходу буде розгорнуто медичний майданчик, де кожен бажаючий зможе безкоштовно перевірити тиск, рівень цукру в крові, зробити експрес-тест на ВІЛ, отримати консультації у лікаря.

Організатор – Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» в рамках проекту «100% життя та якісних послуг на Кіровоградщині» у партнерстві з управлінням охорони здоров’я міської ради Кропивницького.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар