Сергій Притула “Вар’яти-шоу” виступлять у Кропивницькому 1 квітня

Найбільш гастролююче гумористичне шоу країни – “Вар’яти-шоу” – запрошують глядачів на нову 2-годинну програму. Колектив на чолі з Сергієм Притулою виступить в приміщенні обласної філармонії у Кропивницькому 1 квітня о 19:00. Вартість квитків від 300 грн до 620 грн.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

“Як завжди, багато жартів про стосунки в сім’ї та на роботі, про тих, кого обожнюємо і трошки ненавидимо, про коханих дружин та всезнаючих тещ, про дітей та батьків – словом, про все, чим вирує життя навколо. І, головне, без політики. “Вар’яти-шоу” у 2010 році створили кращі представники українського гумору. Це перше україномовне гумористичне шоу, яке позбавлене російської мови та нецензурної лексики”, – йдеться в описі події.

Придбати квитки можна на сайті internet-bilet.ua.

Нагадаємо, “Брати Шумахери” приїдуть у Кропивницький із ювілейним концертом.

Читайте також: Поп-діва Ольга Полякова приїде у Кропивницький із гранд-шоу “Королева ночі”

1de6c28b97cee15dda0cd900c735d60a.jpg

Зазначимо, відoмий український шоумен Сергій Притула передав бійцям 3 полку спеціального призначення десять військових планшетiв німецького виробництва на загальну вартість 680 тисяч гривень.

Також напередодні чергового концерту гумор-шоу “Вар’яти” у Кропивницькому, шоумен Сергій Притула завітав у 3 полк спецпризначення. А наступного дня, після концерту у Дніпрі, придбав 2 безпілотники для кропивницьких спецпризначенців.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар