Молодь із 5 ОТГ Кіровоградщини запрошують на молодіжний форум “DOBRE ДІЙ”

© УКМЦ

Програма DOBRE запрошує ініціативну молодь віком 16-25 років взяти участь у молодіжному форумі “DOBRE ДІЙ”, який проходитиме у Кропивницькому 18 та 19 березня. Взяти участь можуть мешканці з Дмитрівської, Компаніївської, Новопразької, Смолінської та Помічнянської ОТГ Кіровоградської області. Крайній термін подачі заявки – 3 березня.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

“Молоді люди мають безліч ідей та енергії, але не завжди є залученими до процесу прийняття рішень на місцях. Ми хочемо допомогти змінити цю ситуацію та розширити можливості молоді, особливо в процесах реформ та розвитку громад. Це чудова можливість знайти нових друзів, з якими можна змінити свої громади на краще, розділити свої ідеї та мрії, та втілити їх у життя. А ще – хороша нагода вибудувати навички командної роботи та отримати практичні інструменти для зростання власного лідерського потенціалу”, – розповіла представниця програми Олена Радул.

На форумі молодь очікують два насичених дні:

  • презентації кращих практик роботи з молоддю та молодіжних проектів в громаді;
  • інтенсивне навчання, майстерня проектного менеджменту;
  • методи реалізації власних ідей – як перейти від ідеї до дії;
  • лайфхаки побудови команди – залучення аудиторії та основи комунікації;
  • симуляційні ігри

Умови і правила:

  1. До участі запрошуємо молодих людей від 16 до 25 років, які проживають на території об’єднаних громад, що є партнерами програми DOBRE (список громад 3-ї когорти).
  2. Відбір учасників – на конкурсній основі. Щоб взяти участь у конкурсі, будь ласка, заповніть аплікаційну форму до крайнього терміну вказаного в анкеті. Надсилаючи заявку, заявник погоджується з умовами участі у проекті.
  3. Програма DOBRE забезпечує відібраних учасників проживанням, харчуванням під час проведення форумів та компенсує вартість проїзду.

Подати заявку на участь можна за посиланням.

Контактна особа – Олена Радул: 098-1880553, oradul@globalcommunities.org.

Читайте також: ОТГ із Кіровоградщини посіла 5 місце у рейтингу бюджетної прозорості “Кришталь року”


Злата Нянько для Першої електронної газети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар