Кропивничанка відсудила у турагентства кошти за зіпсований відпочинок

Ленінський райсуд у Кропивницькому частково задовольнив позов кропивничанки Наталії Шевченко до ТОВ “Туристична Компанія “Анекс Тур”. Дівчина вимагала компенсувати витрати та виплатити моральні збитки (50 000 грн) за неякісно організований відпочинок у Туреччині.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Суддя Ірина Шевченко ухвалила рішення стягнути з турагентства на користь позивачки 5585 грн матеріальних збитків та 2000 грн за завдання моральної шкоди.

17dea8b0f69fa4b6eeab62bd2cbf518c.jpg

“Розуміючи усю складність ситуації і те, що отримали відзивну заяву від турагенства, я не очікувала на позитивне рішення, – розповіла Наталія Шевченко. – Маючи гіркий досвід, і спілкуючись із людьми зі схожими проблемами, я зрозуміла, що більшість не знають куди і яким чином їм поскаржитися на неякісне надання туристичних послуг. Сподіваюся, що приклад цієї справи допоможе іншим відстояти свої права. Хочу побажати усім туристам бути уважними та обачними під час підготовки свого відпочинку”.

Дівчина з подругою придбали путівку до Туреччини в туристичному агентстві Anex Tour, представником якого у Кропивницькому є ФОП Санасарян М.В. За словами Наталії Шевченко, на сайті Anex Tour працівник показав фотографії стандартного двомісного номеру та харчуванням All inclusive та заявив, що готель має кваліфікацію 4 “зірочки”. Однак по приїзду, дівчата виявили, що фотографії не відповідали дійсності і замість комфортного номеру вони отримали кімнату з жахливим умовами. Зокрема, на постілі були плями та дірки, зі стін сипалася штукатурка, ручки на дверях були з іржаві, душова кабінка в плісняві та грибку та багато іншого. Окрім того, готель не мав безкоштовного пляжу, про що працівники турагентства не попередили, тому відпочивальницям довелося витрачати додаткові кошти.

Зі свого боку, представниця Anex Tour Маріанна Санасарян написала на своїй сторінці у Facebook, що метою дівчат було “відбити кошти”, а закиди про “непрофесійність команди” недоречні, бо начебто за півроку у них не було жодного негативного відгуку.

Зазначимо, турагенство може оскаржити рішення суду протягом 30 днів.

Додамо, що Маріанна Санасарян є дружиною депутата кропивницької міськради Рафаела Санасаряна, члена “Радикальної партії Олега Ляшка”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар